Assignment

Assalamualaikum

okay hai , its me again :) yeah , siapa je kan kalau bukan aku. well how my life ? heee its 27-10-2016 and know what ? too many things happened. yeah , still budak hostel dorm cerdas dengan classmate for 4 years. erm i don't know where to start ermm. ye lah , last update haritu bulan 2 , jauh kau bulan 10 ni baru nak update. hee busy sangat dengan kerja event , maklumlah dah masuk diploma.

here cakap benda light je like assignment , project event , friends and whatever yg biasa2 je. later about feelings. kalau dapat lah hmm so first assignment well , banyak tak terkata. terkejar2 sampai kadang tak cukup tidur. kadang mmg tak tidur langsung. hmm nak buat mcm mana , start dip ni assignment mmg banyak , padat pulak tu masa , mmg susah nak ada free. ad kebanyakkan mmg nak kena cari info sendiri. kah ! biasalah , org mmg selalu kata kalau masuk je dip mmg banyak sikit kerja nak kena buat. erm. but so far so good ~ alhamdulillah semua assignment boleh siap boleh settle. energy pun boleh banyak bincang lek2 buka meja bulat. hee so assignment no hal lah beb , just so sem 2 dip je ya Alllah , lagi banyak kau terkejar2 macam apa je nasib tak terciciri , tapi biasalah , kalau dah kerja kejar2 ni mmg rata2 bantai je kahkah.

so utk project event , ni pulak hahahahahaha okay ni untuk sem 2 dip. mostly grouping lah just 1 module untuk sem 2 je tak ada grouping. 1 , 2 , 3 grouping but 4 tak. 1 ngn 2 tu pun groupig presentation je , after that individual. sekarang ni banyak nak cerita yg module 3. haa ni sebab class devide by 4 groups and each group ada lah 8 ke 7 ahli gitu. for me 8 ahli , and whaaaattt nasib bukan ketua , tapi penolong. ain , me , zati , fit , hai , afaa , nono and farah. yesssssss group parental. haih banyak sgt aktiviti ngn knk2 nye pun. ada dalam 11-13 gitu tak silap haa. malas nak citer panjang kang jadi lain pula. tak habis nnti haa so kesimpulannya , alhamdulillah dapat habiskan dengan jayanyaaa horaaayyy tu je.

friends or whatever tak tahu. but i'm glad of one thing. raya this year. hahaha nnti lah cerita.

Comments

Popular posts from this blog

The Pain

HaHaHaHa What is This

Just tired