New book ?

Assalamualaikum
Nah , new book ? No lah still is the same book. Just a new chapter. Life ? I don't know. Cewah bukan main lagi. Hm tapi tu lah sebenarnya tak tahu nak update apa. Lately ni bosan gila dengan hidup , jaga tengah2 malam termenung macam apa je. Last2 bukak youtube , layan lah apa2 yg boleh diplay. Well , I dah kurus pfft haha from 45kg to 42 kg. Lol , ringan what , erm actually tu normal lah sebab badan pun kecik. Always suruh junior dokong bawak pusing2 huhuhu. Kadang dorang sendiri yang nak dokong. Haa junior ? Erm still the same , maybe ? I don't know ye lah dorm pun lain2 dah. Klu ada masa , klu rajin pergi je dorm dorang. Sebab dorang kat atas and aku kat bawah. Aku pulak mmg jenis suka bangunan tinggi2. Katil tinggi tak suka. Heee..

Problems ? Hahaha well semua orang ada problem masing2. "The problem is not the actually problem. The true problem is , how you handle your problems". Ayat twitter , tu yang terus rasa hm malas nak fikir apa2. Nak fokus study , nak fokus dengan diri sendiri ngan kawan2 dekat je. Dekat dorm pun tak gerak pun dari katil. Tak katil , depan loker sendiri. Ntah , i think i'm totally fed-up with people. Malas nak amik tahu , tapi kena amik tahu bila melibatkan kawan2 sendiri. Ye lah , sekarang ni pun hm dah berani dah bersuara cehh. Ntah lah , tak boleh bila orang buat kawan aku. Tak boleh bila orang buat orang yang aku sayang. 

Bukan nak berlagak lah , tapi aku tahu siapa aku kawan , siapa aku rapat. Kenapa aku kawan , kenapa aku rapat semua aku tahu. Apa aku buat , apa aku fikir , apa aku rasa , sekarang tak ada lagi dah nak hide. Aku rasa nak cakap , aku cakap. Aku rasa nak buat , aku buat. Siapa aku nak tegur , aku tegur . Siapa aku nak kawan , aku kawan. So  kesimpulannya , aku dah malas nak amik peduli pasal orang. Apa nak jadi , jadi lah. Tak nak jadi pun tak apa.
Oh ya , from now on. Maybe hari2 kott update blog ni. Kalau free aku update lah. Klu tak free esok lusa aku update. Well this is my diary. Apa yang jadi 30 of 100 maybe aku cerita. Bye.

Comments

Popular posts from this blog

The Pain

HaHaHaHa What is This

Just tired