Posts

Showing posts from October, 2016

Assignment

Assalamualaikum

okay hai , its me again :) yeah , siapa je kan kalau bukan aku. well how my life ? heee its 27-10-2016 and know what ? too many things happened. yeah , still budak hostel dorm cerdas dengan classmate for 4 years. erm i don't know where to start ermm. ye lah , last update haritu bulan 2 , jauh kau bulan 10 ni baru nak update. hee busy sangat dengan kerja event , maklumlah dah masuk diploma.

here cakap benda light je like assignment , project event , friends and whatever yg biasa2 je. later about feelings. kalau dapat lah hmm so first assignment well , banyak tak terkata. terkejar2 sampai kadang tak cukup tidur. kadang mmg tak tidur langsung. hmm nak buat mcm mana , start dip ni assignment mmg banyak , padat pulak tu masa , mmg susah nak ada free. ad kebanyakkan mmg nak kena cari info sendiri. kah ! biasalah , org mmg selalu kata kalau masuk je dip mmg banyak sikit kerja nak kena buat. erm. but so far so good ~ alhamdulillah semua assignment boleh siap boleh settle. en…