Posts

Showing posts from September, 2015

Marah

AssalamualaikumJust nak bagitau yang
diri aku ni susah nak marah orang.
Aku boleh terima ape orang nak buat dengan aku .
Nak sakitkan aku yes , aku terima .
Nak tinggalkan aku yes , aku okay je .
Buat la apa2 yg menyakitkan hati aku .Yes , sangat2 susah nak marah .
Paling tinggi pon geram pastu membebel.
And then hilang la rasa tu 
Terina kasih dkt someone yg aku pernah kenal lah .
Dia yang ajar aku sabar .
Tapi malang orang tu la aku benci .Tapi biasa lah sabar .
Semua orang ada limit .
Bila aku marah aku memang tak ingat dunia.
Ye memang dengan air mata pon sekali nak marah .
Lepas tu aku sendiri yang bersalah kalau marah orang .Untuk jaga hati sendiri ,
Untuk tak nak rasa bersalah ,
Aku banyak bersabar .
Aku elak dari rasa marah .
Bagus jugak lah .Hurm tahan je qie .
Everything gonna be okay .
Tak semua orang akan stay forever .
Bye .

It's Okay

Assalamualaikum .
K dah lama.
Tak banyak .
Just penat kan jaga orang ?Well biasa la tu .
Aku pon memang suka sakitkan orang .
Tangan laju je pukul orang .
Kaki laju je sepak orang .
Mulut laju je sakit kan orang .
Semua laju .Otak je tak laju .
Suka sangat cakap lepas .
Cakap ape yg ada kat kepala otak .
Ape nihh .Sakit sangat sampai nangis seminggu .
Kuat nye lahai penangan dipalau tu .
Ergh .