Posts

Showing posts from July, 2015

Result

Assalamualaikum .Haa yes result dah keluar .
Ya Allah drop bukan main lagi result aku .
Ni lah padah main2 time jawab .
Dah tau cara nak buat pon malas nak buat betul2 .Tahniah dekat Fatin 😘
Always top 5 duhhh .
Ashirah and Aliah pon always top 10 .
Yes together we fight .Lol Aliah naik tinggi dri aku .
Ashirah same wiff me .
3.** huhuhuhuhu nak lawan Fatin .
In sha Allah aku boleh lawan .Sekarang ni just malas je nak study .
Bila drop hahaha nyesal tak sudah .
Okay for this sem , gonna do my best .
Lawan Ashirah ngn Aliah .
Huhuhu Well balik dalam keadaan panas .
Demam bukan main lagi .
Bila sampai rumah 😒
Panas badan dah hilang .Suka tau buat aku macam ni .
Aku nak demam dye bagi sekejap je .
Bagi ler lama dikit demam tu .
Boleh lilek2 kat rumah huhuhu .So demam2 pon beli coconut shake .
Hahaha tambah lagi ler demam nye .
Tapi tak lama ni , esok baik dah ler ni .Okay bye .

Okay Penat

Assalamualaikum .
Hahaha okay penat .
Ya Allah sumpah penat .
Event hari raya pjmi .Start awal pagi smpai rehat tak ada .
Asyik bergerak je dari pagi .
Awal2 dah sakit kaki sakit kepala .
Telinga pulak sakit dengar asyik kena arah itu ini .
Yg owner projek boleh plak duduk diam melangut je .
Mana la org lain tak bengang .Baru event raya .
After this , sport day , hari knk2 , hri graduasi lagi .
Haih penat penat .
Kelas pulak ade belah petang .
Ingtkan dapat ler rehat petang .Relax relax .
Tak lama dah .
Lagi 2 tahun 4 bulan je .
Haihhh .

HaHaHaHa What is This

Assalamualaikum ~Hahahahahahahahahaha
Okay dapat tahun next week nak raya .
Lol ape nak buat ? Ape nak join ? Sendiri tak tau .Why macam cepat sgt je sport day ni .
Raya pon tak abes lagi .
Balik pon 3 hari je nak relax .
Hahaha dah sah2 assignment berlambak macam seminggu punya cuti .What should i do .
Okay tukar topik sat .
Sayang ? Dear ?
Hahahahahahahahahahaha
Suka sangat bagi harapan kat aqu .
Suka sangat bergurau macam tu .Well you know .
Kalau kita taraf kawan je, please jgn lebih-lebih .
Kalau suka cakap suka, jgn pendam sorang-sorang .
Kesian jer mana tau aqu pon suka hang .
Asih mengada lol  Btw , i love you always .
-Unknown-