Posts

Showing posts from March, 2015

BBM bukan blackberry massenger

assalamualaikum ~

janne :)
bbm - bahan bantu mengajarokay agak menyeksakan la juga tu hahaha
bukan apa pada aqu menyeksa tu sebab abes sakit kepala pikir hiasan
pikir barang pikir duit pikir masa pikir yang sewaktu dengannya la 

tapi dgn cikgu la aqu ngn kwn kelas aqu belajar nak jadi kreatif mcm mne
alaaa even ta kreatif mane pon at least dpt juga naikkan kreatif tu
ye memang masa belum buat semua merungut nak buat mcm mne
bahan ntah ade ke ta, cukup ke bahan nak buat
masa buat pulak haih ~ kadang stress sbb tempat bersepah sngt je hahaha

tapi alhamdulillah ckgu ingt kn kteorg jaga kebersihan dan keselamatan
tapi lepastu sepah balik hahaha ye sebab penat
tapi alhamdulillah juga lepas dah siap tu rasa puas and bangga plak dgn hasil yg ta seberapa tu 
tapi seram juga sebab nth diterima ke ta oleh ckgu tu erm ~

kalau terima haii senangnya dalam hati ~
kalau ta terima haii terima kasih la hati sebab sado
hahaha tapi bukan la ckgu ta terima semua 
mana yg pada ckgu tu ta kukuh yg nk tertanggal tu je ckgu …

I'm Back LOL

Assalamualaikum ~
walawey rindu blog ni .. yg aqu wujudkan sejak aqu darjah 5 lagi .. wuuu lama tuu ~ but entry2 zaman dulu semua da lupus ..
okay even da lambat .. er mmg lambat gila nye .. selamat tahun baru lol  banyak nk ctory cbenarny .. maklum ler ~ buzy ~ puuiihhh
okay ..  ape nk story ye .. ermm aaa urr ntah la nakk .. terlalu bnyk smpai ta tau nk story yg mana satu ..
okay lets start with my new dorm and dormmates ~ wuhuuu still satu dorm ngn eda (ex dorm bijak) wuhuuu juga sbb dapat loker sederhana  *jerit macam setan lol*
side a ialah side senior but ade 2 org junior  and side b ialah side junior "TEGUH ALWAYS ABOUT FOOD" "TEGUH FOR LIFE" tu la teguh, menggemokkan badan je haha  so far so good ta ade masalah ..
ade tapi erm ta ape laa kes tutup ~ aqu dengan bangga nye merelakan diri menjadi ajk dobi lol kes rajin nak naik turun tangga punya pasal
seramai 24 org ~  tolak 1 sbb ta sanggup duk asrama kate nye ~ erm pi lantak kau laa.. asal kau bahagia ye ecah ~ hehehe
okay stop here .. ta n…