Posts

Showing posts from August, 2014

2minggu ke 1bulan ni ?!

assalamualaikum ~

hahaha again n again n again ~
2minggu ke 1 bulan ni ?!!
itu la berita baik dan berita ta baik bgi aqu n kengkawan aqu ..

baik nya : kami semua mendapat cuti selama 2minggu !!!
buruk nya : bnyk gila kerja yg kena buat , dgn BBM nye huaaaa D':

nah kau ..
tpi bru buat satu je BBM hehehe
paper mache je ..
yg kne buat lagi urm ..
beanbag , crown , anyaman , carta .. hahaha
nasib tali skiping buat kt skolah :P

kerja lain aqu ta ingt .. yg ingt math je ..
nilam BI ? hahaha buku nilam bm hilang , so guna nilam BI ..
bila kne buat nilam BI da ta tau nk pkai bku yg mna :'(
sedih nye ~
bye ~

PUASA !!

assalamualaikum ~

hahaha okay puasa punya story !!
alhamdulillah , dpt harungi dgn jayanya ..
hehehe  bulan puasa pengarah kasi bdk hostel blik tiap minggu ..
YAY !!! semua org sorak suka haha

but aqu first week je blik rsa nye :3
lgi dua minggu aqu ta blik pon haha
best plak mse bdk hostel sket ..
tenang je , ta ade bising sngt
hehehe :3

bulan puasa tu la dpt kluar jugak dri hostel tu ..
klu ta ddk je hurm ~
dpt pgi bazar je pon hehe
ta ape laa asl dpt jgak keluar ..
muahahahaha !!

second week stay ngan kak bie , mai n fit ..
third week stay with kak pyka , tqza n lgi sorang tu yg aqu ta suka ..
hahaha nyampah u know ..
pape pon .. best !! haha
ade mysteri yg berlaku muahahahahahahaha xD
bye ~

Sorry ! Not me !

assalamualaikum ~

huhuhu
okay . berdasarkan ape yg trjadi ..
ni bru nk citer ...
sorry , not me okay :'(

i loose my bestie ..
balik cuti seminggu tu , i jmpe sorang mmber i and dye bgitau org ckp bestie i da bnyk brubah ..
i just curious :/ brubah mcm mne tu ? why i tgk dia sma je ..

then , i tnye la kt kwn i lgi sorang ..
"iffah , btol ke dia da brubah , ade org ckp kt aqu yg dia da brubah?"
like that la i tnye iffah tu ..
but dia ckp dia ta tau psl tu ..

then esok nye iffah pegi jumpe my bestie ..
ta tau la ape yg dia ckp n mcm mne dia ckp ..
but when dia balik , lpk kt umh i ,
i check my wechat ..
mklumlaa da lme ta check ..

bila pgi kt moments , i nmpk bestie i post moments
ingt nk tgur dia , tpi bila bce ape yg dia post ..
i terus kerek kt iffah ..

"shit ! damn ! ape do kau ckp kt dia smpai dia update mcm tu?"
"ape ? ape yg dia update ?"
"ape ? ni haa ! kau bce r sndiri "
"ehh asl dia post mcm tu ?"
"kau bgitau dia , aqu yg ckp dia da brubah ?&q…

Oh My Lovely Blog !!

assalamualaikum ~

hello nihao konichiwa 
haha k minat kt boyband bru ..
B.I.G - boys in groove 

okay tu bkn sbb utama psl entry ni ..
hurm :/ da lama gak ta update entry kt blog ksayangan den ni ..
hahaha okay intro again ..

anis aqilah , call qiqie/qiela , 16 , study di KVertS , ECE course ..
lagi ? ape lagi ekk ? tu jelaa hahaha

again n again update sorang2 .. 
bkn ade org baca pon :D
hari ni update lbih dri satu kott , 
sbb da lame ta update hehe :3

sdar ta sdat ,  entry ni psl ape nk buat ngn blog ni je -_-
hahaha okay next entry kita start !!